4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Vali Aksoy'dan CKM'ye tam not

VALİ AKSOY'DAN CKM'YE TAM NOT

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 22 Ağustos'ta açılacak olan Canik Kültür Merkezi (CKM), Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'dan tam not aldı.

Canik Belediyesi'ni ziyaret eden Vali Aksoy, Başkan Genç'in konuğu oldu. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Canik İlçe Kaymakamı Abdullah Kalkan, Canik Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Kemeröz ve Seit İleri hazır bulunurken Başkan Genç, Canik'in gelişimine ve değişimine katkı sağlayan projeler hakkında Vali Aksoy'a bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Genç, Canik'te topyekun dönüşümü başardıklarını ifade etti. Genç, "Canik ilçemiz, Karadeniz'de yıldızı parlayan, Samsun'un gelişimine katkı sağlayan ve hayata geçirdiği onlarca projesiyle sıradan belediyeciliği aşmış, çağdaş ve modern bir kent olma yolunda ciddi bir atılım sergilemektedir" dedi.

Vali Hüseyin Aksoy ve beraberindeki heyet daha sonra önümüzdeki pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi açılışını yapacağı Canik Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Canik Kültür Merkezi'ni Vali Aksoy'a gezdiren Başkan Genç, merkezin hayata geçirdikleri projeler arasında çok önemli bir yer teşkil ettiğini belirterek, sadece Samsun için değil, Karadeniz Bölgesi için de çok önemli bir sosyal ve kültürel merkez olduğuna işaret etti. Genç, "Resmi açılışını Başbakanımız'ın yapacağı CKM'de son hazırlıklar bitmek üzere. Samsun'da sosyal ve kültürel anlamda yeni bir sayfa açılıyor" diye konuştu.

Çalışmalardan memnun kalan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy da, "Samsun'un kalkınması ve gelişmesi için yerel yönetimler başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte hareket ederek Samsun'un dinamiklerini harekete geçireceğiz. Başarılı çalışmalara imza atan Canik Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Canik Kültür Merkezi, Samsun için büyük kazanç" şeklinde konuştu.

VALİ AKSOY'DAN CKM'YE TAM NOT
VALİ AKSOY'DAN CKM'YE TAM NOT
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2010 Salı 18:03:04
Güncelleme :17 Ağustos 2010 Salı 18:21:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?