4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Vali Atakum'a veda etti

VALİ ATAKUM'A VEDA ETTİ

Mersin'e tayini çıkan ve veda ziyaretlerini sürdüren Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ziyaret ettiği Atakum Belediye Başkanlığı'nda kente bir gün geri döneceğini söyledi.

Vali Güzeloğlu, aynı binada bulunan Atakum Kaymakamlığı ile Atakum Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ederek vedalaştı. Atakum'un, Samsun'un sosyal ve fiziksel gelişmesinde başrol oynadığını, turizme ağırlık verilmesi halinde büyük işler başarılacağını belirten Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Dünya yeni bir yönetim paradigmasına doğru gidiyor. Artık ben değil, biz olmak öne çıkmaktadır. Atanan-seçilen kimse örnek olmalı, öyle de olmak zorundayız. Bugün öyle bir rekabet söz konusudur ki kimse ve hiçbir yer vazgeçilmez değildir. Siz bu bölgede 2-3 milyon insanı ağırlayabilirsiniz. Yeter ki turizmi kendinize yol seçin ve bu doğrultuda yılmadan çalışın. Farkı oluşturan yatırımcıya olan yaklaşımdır. Bunu insan sevgisi ile harmanlarsanız daha başarılı olursunuz. Sizin de bu doğrultuda hareket etmenizi isterim. Umarım bir gün Atakum'a geldiğimde burayı turizm açısından son derece gelişmiş bulurum da bunda benim de katkım ve payım vardı diye gurur duyarım" şeklinde konuştu.

İlçelerini turizm alanında öne çıkacak yatırım ve planlamaları oluşturmaya çabaladıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ise, "Önümüzdeki yıllarda Atakum'a geldiğinizde buranın çok daha gelişmiş ve modern bir ilçe haline geldiğini göreceksiniz. Bütün gayretimiz bu doğrultudadır. Gelecek turizmdedir, turizm Atakum'dadır" şeklinde konuştu.

Vali Güzeloğlu, ziyareti sonrası Atakum Kaymakamı Salim Demir, Belediye Başkanı Metin Burma, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile de belediye önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

VALİ ATAKUM'A VEDA ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2010 Cuma 12:25:03
Güncelleme :21 Mayıs 2010 Cuma 12:28:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?