2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Vali Güzeloğlu öğrencilerle buluştu

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, “Kendimizi Sevelim, Kentimizi Sevelim” anlayışıyla 17 ilçeden bin 600 zeki, çalışkan ve başarılı öğrencinin Samsun'da buluşturmak amacıyla organize edilen “Büyük Yaz Kampı”nın ikinci grup öğrencilerini ziyaret etti.


Nedime Serap Ulusoy Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nde organize edilen Büyük Yaz Kampı ziyaretine Hasan Basri Güzeloğlu ile eşi Ayşe Güzeloğlu'nun yanı sıra Tekkeköy Kaymakamı Ali Candan ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hülya Ertürk Koç da katıldı. Ziyarette, Vezirköprü ve Terme ilçelerinden gelen 154 öğrencinin hazırlamış olduğu etkinlikler büyük beğeni topladı.


Kendimizi Sevelim, Kentimizi Sevelim anlayışıyla 17 ilçemizden bin 600 zeki, çalışkan ve başarılı öğrenciyle bir arada bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Vali Hasan Basri Güzeloğlu, "Biz sizleri çok seviyoruz. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Her biriniz ışıl ışıl yüzlerinizle çok büyük ve istikbal vaat eden kişiliklerinizle bu ülkeye özel hizmetlerde bulunacaksınız. İçinizden birileri Türkiye'yi ekonomik, tarım, kültür yönünden kalkındıracak, cumhuriyeti daha ileriye taşıyacak, çok büyük katkılar yapacaksınız.

Burada kurduğunuz arkadaşlıklar çok daha değerli olacak. Bu kampı biz sizin gibi başarılı önder, zeki ve geleceğimiz adına öncü çocuklarımıza hazırladık. Her şeyinizle ilgilenen tüm öğretmenlerinize teşekkür ediyorum. Anne ve babalarınıza da teşekkür ediyorum. Bu kamp bin 600 sizin gibi zeki ve başarılı çocuğumuzu bütün bir yaz burada buluşturacak. Gezecek, eğlenecek, göreceksiniz. Kendinizi seveceksiniz, kentinizi seveceksiniz, Türkiye'yi seveceksiniz. Çünkü bizler sizleri çok seviyoruz. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 15:49:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?