6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Validen babalar günü kutlaması

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, babaların karşılıksız sevgi ve fedakarlık timsali, ailenin temel taşı olduğunu söyledi.

Her yılın haziran ayının üçüncü pazar gününün 'Babalar Günü' olarak kutlandığını hatırlatan Vali Güzeloğlu, saygıyla, sevgiyle her zaman anılması gereken babaların annenlerle birlikte en değerli varlıklar olduğunu vurguladı.

Babaların, evlatların yetiştirilmesinde, daha sağlıklı bir toplum yapısının oluşmasında ve aile kurumunun yaşatılmasında hiç şüphesiz ki büyük sorumluları ve görevlerinin bulunduğunu belirten Güzeloğlu, “Babalar karşılıksız sevgi ve fedakarlık timsalidir. Büyük bir özveri ve evlatlarına ömür boyu maddi-manevi her türlü desteği verip, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak onları güvence altına alırlar. Kendi mutluluğundan önce çocuklarının mutluluğunu düşünen baba, ailenin temel taşıdır” dedi.

Vali Güzeloğlu, şehit babaları başta olmak üzere tüm babaların Babalar Günü'nü kutladığını, aileleri ile birlikte huzurlu ve mutlu bir hayat dilediğini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 14:10:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?