2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Vali'den Çarşamba TSO'ya ziyaret

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 16 Ocak'ta yapılan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) seçimlerinde yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Yusuf Kefeli ve Meclis Başkanı İrfan Karaçuha'yı ziyaret ederek 'hayırlı olsun ve başarı' dileklerinde bulundu.


Ziyarete, Çarşamba Kaymakamı Nusret Şahin, Emniyet Müdürü Ramazan Erdoğan ve İlçe Jandarma Komutanı Ayhan Ayar da katıldı. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Vali Güzeloğlu, "Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'na gelirken, yol kenarında inşası devam eden Tarihi Emirhan Çeşmesi dikkatimi çekti. İllerin ya da ilçelerin kimlikleri, tarihi ve kültürel varlıklarıyla değer kazanır. Çarşamba'da da bu fikrin bir yansımasını görmek beni çok mutlu etti. Tarihi çok eskilere dayanan bir yerleşim merkezi olan Çarşamba'da bu tarihin izleri sayılabilecek, çok fazla eser maalesef kalmamış.

Bu anlamda Çarşamba TSO'nun bu faaliyetini çok önemli ve kıymetli bulduğumu ifade etmek istiyorum ve bu vesileyle de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na yeniden seçilen Yusuf Kefeli Başkanımı, Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Çünkü, kendileri üçüncü kez bu göreve, üyeleri tarafından layık görülmüştür. Bu da ortada bir güven ve itimadın olduğunu göstermiştir. Bu güveni, üç kez tesis edebilmek kolay iş değildir. Demek ki burada doğru ve başarılı işler yapılmıştır. Ben Vali olarak Samsun'da, Kaymakamımız Çarşamba'da her zaman sizlerle birlikte, ilimizin ve ilçemizin kalkınması için güzel şeyler yapabileceğimize inanıyorum" dedi.


Kaymakam Nusret Şahin de yapmış olduğu konuşmada, "Sayın Valim, Çarşamba'da eskiden insanlar yer tarif ederken, Emirhan Çeşmesi'ne vurgu yaparlarmış. Ancak bu zamana kadar bu çeşmenin sadece adı dillerde dolaşmaktayken, Yusuf Başkanımın önderliğinde, Çarşamba bu tarihi varlığına kavuşacaktır. İlçemiz kimliğinde kaybolmuş bir değer yerine konulmuş olacaktır. Bu bağlamda Çarşamba'da çok önemli işler başaran ve kurumsal kimliğiyle her kesime örnek olan Çarşamba TSO Başkanımız Yusuf Kefeli'ye bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Vali Güzeloğlu'na teşekkür etti.

İha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 20:21:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?