6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Validen yaralılara ziyaret

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 6 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan üniversite öğrencilerini ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

Ayvacık ilçesi ziyaretinin ardından Çarşamba ilçesine geçen Vali Güzeloğlu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan ile birlikte, Çarşamba Devlet Hastanesi'nde yatan Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencisi 9 yaralıyı ziyaret etti.

Yaralılara tek tek görüşerek geçmiş olsun dileğinde bulunan Vali Güzeloğlu, Başhekim Opr. Dr. Dursun Mehmet Mehel'den yaralılar hakkında bilgi aldı. Yaralılardan Yeşim Nilay Aslan, önlerinde giden kamyonun tekerinin fırladığını, kendi araçlarının da ondan kaçmak için manevra yapınca devrildiğini, refüjden karşı şeride geçtiğini ve bir kamyonun kendilerine çarptığını, daha sonra kendilerini hastanede bulduklarını söyledi.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde dün akşam meydana gelen kazada, Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencilerini taşıyan minibüsün kamyon ile çarpışması sonucu 1'i Yrd. Doç., 4'ü öğrenci ve minibüs şoförü hayatını kaybetmiş, 13 öğrenci de yaralanmıştı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 15:03:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?