5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Valilik yemekhanesi faaliyete geçti

Samsun Valilik binası hizmete girdikten 9 yıl sonra yemekhanesi de faaliyete geçti. 

Valilik binasının 5. katında yemekhane bulunmasına rağmen yıllardır ihmal edilerek hizmete alınmayan birim Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun talimatıyla hizmet vermeye başladı. Hizmet satın alımı yöntemiyle bundan sonra Valilik binasında görev yapan 297 personel için öğle yemeği hizmeti verilmeye başlandı. 8 firmanın katıldığı ihale sonunda Çağla Restoran verdiği 2.65 YTL ile ihaleyi kazanırken, ilk gün memurlara çoban kavurma, mercimek çorbası ve pirinç pilavı verildi. 

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, çok uzun yıllardır açılması öngörülen ama hayata geçirilmeyen vilayetteki yemekhaneyi memurların hizmetine sunmaktan ve onlarla ilk yemeği paylaşmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, "Kamu çalışanlarımızın verimliliklerini arttırıcı ve ekonomik ve sağlıklı bir yemek hizmeti almasını sağlayıcı yemekhanemizin personel verimliliğini olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum" dedi. 

400 kişi kapasiteli yemekhanede 297 memur için yemek çıkarılacak. Yemekhaneden 297 memur 2.65 YTL'den yemek yerken, kayıtlı olmayan personel 4 YTL, misafirler de 5 YTL'den yemek yiyebilecek.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2006 Salı 09:41:37
Güncelleme :31 Ekim 2006 Salı 11:17:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?