4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Valinin pantolon kazası!

VALİNİN PANTOLON KAZASI

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, eşinin koordinatörlüğünü yaptığı projenin tanıtımında kürsüye çıkarken merdivenin köşesine çarpınca pantolonu yırtıldı.

Vali Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy'un koordinatörlüğünde yürütülecek olan Kadın Sağlığı Eğitim Projesi'nin tanıtımı İl Özel İdaresi Konferans Salonu'nda yapıldı. Kaymakamlar, eşleri ve bayan daire müdürleri ile kamu çalışanlarının katıldığı toplantıda 'meme kanseri' ana teması kapsamında yürütülecek projenin tanıtımını İl Sağlık Müdür Yardımcısı Hatice Öz yaptı. Daha sonra proje koordinatörü Vali Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy, projenin hedefleri hakkında bilgi verdi.

Vali Hüseyin Aksoy'un anons edilmesinin ardından yerinden kalkan Aksoy, kürsünün bulunduğu platforma çıkan 3 basaklı merdivenin ilk basamağına adımını attığı sırada merdivenin köşesine sağ ayağını çarptı. Bu sırada merdivenin köşesinde bulunan alüminyum korumalığa takılan pantolonu diz ile baldır arasından yırtıldı. Pantolonunu yırtıldığını gören Aksoy, belli bir süre durduktan sonra kürsüye çıktı. Eşinin koordinatörlüğünü yaptığı proje hakkında görüşünü eşine ve katılımcılara anlatan Vali Aksoy, yırtık

pantolonla konuşmasını tamamladı. Konuşmasının sona ermesinin ardından Aksoy, kürsüden inerek dinlenme salonuna gitti. Vali Aksoy, korumaların Vali Konağı'ndan getirdiği yeni pantolonu giydikten sonra kaymakamlar ve daire müdürleriyle yapacağı toplantıya geçti.

Vali Aksoy, ufak bir kaza atlattığını bu tür şeylerin olabileceğini daha büyük kazaların başlarına gelmemesini temenni etti.

VALİNİN PANTOLON KAZASI
VALİNİN PANTOLON KAZASI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2010 Çarşamba 17:23:01
Güncelleme :8 Aralık 2010 Çarşamba 17:52:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?