3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Vekilden yemek ikramı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde İlköğretim Haftası törenine katılan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ilk ders zilini çaldı ve kepçe ile yemek dağıttı.

Çarşamba ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Milletvekili Ahmet Yeni, ilk olarak AK Parti ilçe binasında kahvaltı yaptı. AK Parti ilçe binasında İlçe Başkanı Mehmet Köse ve yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltı yapan Yeni, yaptığı konuşmada, "Bizler halkımız için tatil, izin demeden çalışıyoruz. Başbakanımızın bizlere verdiği 10 günlük tatil sonrasında seçim bölgelerimizde halkımızla kucaklaşmaya devam ediyoruz. İktidara geldiğimiz günden bu yana çok güzel hizmetler, yatırımlar yaptık. Tatil yapmadık, halkımızın huzuru ve rahatı için gece gündüz çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz" dedi.

Milletvekili Yeni, Çarşamba- Ayvacık karayolu ile Salıpazarı-Çarşamba arasında 3 yıla yakındır süren karayolu yapımı çalışmaları hakkında da şikayetler aldığını, bu konuda yetkililerle görüşerek işin hızlandırılmasını sağlayacağını dile getirdi.
Milletvekili Ahmet Yeni, daha sonra Fatih İlköğretim Okulu'ndaki 'İlköğretim Haftası' kutlamalarına katıldı.

İlköğretim Haftası nedeni ile düzenlenen törende İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, Çarşamba'daki okullaşma, taşımalı sistem, eğitim ve öğretmen kadroları hakkında bilgi verdikten sonra söz alan Milletvekili Ahmet Yeni, "AK Parti iktidarı ile Çarşamba'da onlarca yeni okul binasını eğitime kazandırdık ve bu yıl da yeni eğitime başlayan okullarımız var. Bizim hedefimiz eğitimli, gelecek nesilleri kültürlü akıl dolu bir gençlik için mücadele ediyoruz. Bu nedenle, bu yıl eğitime daha farklı bir heyecanla başladık ve daha kaliteli eğitimle Samsun adından bu yıl söz ettireceğinden eminim. Bu vesile ile İlköğretim Haftası'nın tüm eğitim camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerinin şiir okuması ve çeşitli dans gösterisi sonrasında tören kolbastı şovla devam etti. Törenin sonunda ilk ders zili Milletvekili Yeni tarafından çalındı. Tören sonrasında okulu gezen Milletvekili Yeni, yemek kazanlarının başına geçerek misafirlere kepçe ile yemek dağıttı. Yemek dağıtımından sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle bir süre görüşen Yeni, daha sonra ilçeden ayrıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni'nin ziyaretlerinde Samsun Vali Yardımcısı Haluk Şimşek, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse ve yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2011 Perşembe 15:24:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?