2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Velilere eğitim için destek sözü

MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Fevzi Er, "Bizim dönemimizde maddi sıkıntılar nedeniyle okuma güçlüğü çeken ne bir öğrenci ne de bunun ezikliğini yaşayan aile kalacak" dedi


Seçim gezileri kapsamında Atakum ilçesindeki okullara ziyaretlerde bulunan MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Fevzi Er, eğitime büyük önem verdiklerini vurguladı. Ziyaretleri esnasında Atakum'da yaşayan öğrenci velilerine 'Bütün imkanlarımızla yanınızdayız' mesajı veren Er, öğrenci okutmanın güçlüklerini çok iyi bildiklerini söyledi. Atakum ilçesinde veya dışarıda çocuğu öğrenim gören tüm velilerle yakından ilgileneceklerini belirten Er, ailelerin ihtiyaç duydukları tüm gereksinimleri sağlayacaklarını kaydetti. Atakumlu gençlere yönelik hayata geçirecekleri 'Gençlik Kültür Eğlence Merkezi, Ücretsiz Hazırlık Kursları ve Üniversite Öğrencilerine Ücretsiz Ulaşım' projeleri ile eğitim alanındaki eksiklikleri tam anlamıyla gidereceklerini ifade eden Er, eğitim yönünden eksik kalan bir toplumdan yeteri düzeyde kalkınma beklenemeyeceğini ifade etti.


Seçim çalışmaları boyunca her defasında dile getirdikleri Atakum'un geleceğine yönelik söylemlerin eğitimli insanların barındığı bir topluma mümkün olabileceğinin altını çizen Er, "Atakum'un geleceği eğitim altyapısı tamamlanmış bir yapılanma ile şekillenecektir. Gençlerimizi eğitmeden, topluma faydalı birer birey olarak yetiştirmeden böyle bir gelecekten ve kalkınmadan söz edemeyiz.

Eğitim bizim için olmazsa olmaz bir kural. Sözlerimizi öğrencilerimize ve velilerimize bu yönde vereceğimiz sınırsız destekle pekiştireceğiz. Bizim dönemimizde maddi sıkıntılar nedeniyle okuma güçlüğü çeken ne bir öğrenci ne de bunun ezikliğini yaşayan aile kalacak" diye konuştu. Er, aylar öncesinden başladıkları seçim çalışmalarında hazırladıkları projelerde eğitimle ilgili üç ana başlık altında yatırım sözü verdiklerini hatırlattı.

İha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 18:10:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?