6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Veterinerlerden Valiye ziyaret

Görev süreleri bu hafta sonu sona erecek olan 27. Dönem Veteriner Hekimler Odası Başkanı Harun Pir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'na veda ziyaretinde bulundu.


Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkanı Harun Pir, hafta sonu yapılacak olan seçimle 2 yıllık görev sürelerini dolduracaklarını, görevi yeni yönetime devredeceklerini söyledi.

Görev süreleri içinde Vali Güzeloğlu'nun her zaman kendilerine destek olduğunu dile getiren Harun Pir, "Valimiz, Samsun'a geldiği günden bugüne kadar gıda güvenliği, hayvan refahı ve hayvan veteriner halk sağlığı konularında her zaman bize destek ve yol gösterici oldu" dedi. Pir, hafta sonu yapılacak olan 28. Dönem Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu seçimlerinde yeni göreve gelecek olan yönetime başarılar diledi.


Vali Hasan Basri Güzeloğlu da görev sürelerinde verdikleri hizmetlerin önemli olduğunu belirterek, "Ben de siz kutluyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından Harun Pir, kendilerine verdiği destekten ötürü Vali Güzeloğlu'na plaket ve 2 yıllık çalışmalarını anlatan bir dergi hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 19:33:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?