2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Vezirköprü Kaymakamı'na ziyaret

Samsun Vali Yardımcısı Hasan Ersan, Vezirköprü Kaymakamı Erol Karaömeroğlu'nu makamında ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi aldı.


Ziyarette açıklama yapan Vali Yardımcısı Hasan Ersan, kaymakamların valiye iletmek üzere bir hususları varsa onları dinlemek, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini görmek amacıyla ilçe ziyaretlerinde bulunduklarını belirtti.

Hasan Ersan, "Hizmette birlik ve beraberlik çok önemli. Başta sayın Valimiz ve sayın Başbakanımızın genelgelerini dikkate alarak gerek ilçedeki kaymakam, belediye başkanı, seçilmiş belediye meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, kamu adına iş yapan kurumsal hizmetlerdeki kurum amirleri gibi bu ilçede yapılan hizmetleri olumlu görmek varsa sorunlarını almak hem bir insan olarak hem de bir idareci olarak asli görevlerimizden bir tanesidir.

Bu vesileyle ilçe kaymakamımızı ziyaret etmek, burada ilçenin tarihi zenginliklerini görmek maksadıyla Vezirköprü ilçemizi ziyaret ettim" dedi.
Görev yaptıkları çeşitli il ve ilçelerde yüklendikleri görevde toplusal sorumluluk ve bilinç içersinde halkın sorunlarını çözmede inançlı olduklarını ifade eden Hasan Ersan, şunları kaydetti: "Kararlı olduk. Hep bu hizmetlerde birlik ve beraberlik dayanışma güç birliği oluşturmak çok önemlidir. Türkiye'de hizmet gidecekse, bu güç birliğini oluşturmak çok önemli. Tek amacımız olacak huzur ve güven içersinde birbirimizin konumuna, kişiliklerine saygı ve sevgi göstererek halkımıza da sıcak bir yaklaşımla onların hizmetlerini bütçe imkanları, gerekse genel bütçe imkanları ile vatandaşlarımızın medeni hizmetlerini dikkate alarak plan ve program dahilinde onlara götürebiliyorsak bundan da gurur duyarız. Samsun bizim için çok önem arz eder. Hem beraber olduğumuz insanlar açısından hem de bu ilde görev yaptığımız için bir onurdur.

Biz bunu böyle biliyoruz. Hizmeti de en etkili bir şekilde yürütebilmek için olağanüstü bir gayret sarf edebiliyorsak, bu birlik ve beraberlik ruhu içersinde her halde hizmetin kalitesi de o zaman ortaya çıkar, insanlarda mutlu olur. Vatandaş memnuniyetini sağlayabilmek çok önemli. Kalite yönetimi anlayışının önemli bir özelliğidir. Temel bir meseledir. Eğer vatandaşın güvenine mazhar olabiliyorsak, bir yönetici olarak buda bizleri mutlu eder" diye konuştu.


Kaymakam Karaömeroğlu da ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Ziyarette İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Şahin ve Şaban Çalışkan da hazır bulundu

İha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 15:27:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?