6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Vezirköprü'de cumhuriyet yemeği

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Vezirköprü Şubesi tarafından, cumhuriyetin 85. kuruluş yılı dolayısıyla 'Cumhuriyet Yemeği' düzenlendi.

Dün gece Bemsa Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen yemeğe ADD üyeleri, sivil toplum kuruluş başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Yemekte konuşan ADD Vezirköprü Şube Başkanı Yakup Ceylan, "Laik ,demokratik, çağdaş bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 85. yıldönümünü kutlamak için biradayız. Bu gece Mustafa Kemal'in neşesine katılmak, bu neşeyi ömür boyu sürdürmek istiyoruz" dedi.

ADD Vezirköprü Şubesi'nce düzenlenen yemek yerel sanatçılar Reşat Gümüş, Kamil Aydın, Mustafa Şeber ve Aşık Eraslan Akyol'un saz ve sözleriyle geç saatlere kadar devam etti. Geceye katılanlar büyük bir coşku içinde cumhuriyetin 85. kuruluş yılını kutladılar.

iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 13:55:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Dürdane KILIÇ IP: 88.232.222.xxx Tarih : 3.11.2008 13:09:48

Büyük önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bizlere emenat ettiği Cumhuriyetin 85. yıldönümü TÜRK MİLLETİ'ne kutlu olsun. Cumhuriyetimize zarar verecek iç ve dış odaklar şunu bilsinler ki, bunu 7 düvel başaramadı onlar mı başaracaklar. Akıllarını başlarına toplasınlar.Milletin aklını karıştırmasınlar.Saygılarımla.