2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Vezirköprü'de duygusal gece

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde sahnelenen "Gözyaşı Geceleri-Eyvah Aldandık" isimli tiyatro oyunu izleyenleri duygulandırdı.


Memur-Sen tarafından Vezirköprü Atatürk İş Merkezi Belediye Toplantı Salonu'nda organize edilen programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Memur-Sen Vezirköprü İlçe Başkanı Resül Özata'nın konuşmasıyla başlayan programda, Gözyaşı Yayıncılık Grubu tarafından sunulan program ilgiyle izlendi. "Gözyaşı Geceleri Anlatılmaz Yaşanır" sloganıyla hareket eden grup, "Eyvah Aldandık" oyununu sundu. Gece semazenlerin yaptığı kısa bir gösteriyle başlarken, sinevizyon eşliğinde insan hayatının ne kadar kısa olduğunu
anlatan oyun, ayakta alkışlandı. Hayatın bir oyundan ibaret olduğunu, insan hayatının ne kadar kısa ve sonunda insanları bekleyen bir cennet bir de cehennem olduğu hatırlatıldı. Duygulu anlar yaşanan gecede programı izleyenler gözyaşlarına boğuldu. İlahi, şiir ve seslendirmelerle farklı bir gece yaşanırken, gece sema gösterisi ile son buldu.


"Gözyaşı Geceleri-Eyvah Kandırıldık" oyununu yazan ve yöneten Haşim Akten, "Sanatla gönüllere Allah ve peygamber aşkını yerleştirmeye çalışıyoruz. İnanan ya da inanmayan olsun hiç fark etmez, biz herkese sesleniyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 13:27:06
Güncelleme :20 Ocak 2009 Salı 13:31:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?