2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Vezirköprü'de iki oyun

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kültürel etkinliklere katkıda bulunmak amacıyla İlçe Kaymakamlığı tarafından getirtilen Yeni İstanbul Gençlik ve Çocuk Tiyatrosu, Atatürk İş Merkezi Belediye Konferans Salonu'nda iki ayrı oyun sahneledi.


Yeni İstanbul Gençlik ve Çocuk Tiyatrosu gündüz ilköğretim okulları ve liseler için, akşam ise halk için olmak üzere iki ayrı oyunu sahneye koydu. Atatürk İş Merkezi Belediyesi Konferans Salonu'nda gündüz öğrenciler için sergilenen tiyatroya ilgi bir hayli fazlaydı. "Bizim Çocuklarımız" isimli oyunu çok sayıda öğrenci ilgiyle izledi. Aynı günün akşamında yetişkinler için Esma Gül Menikdağ'ın sahneye uyarladığı "İbret" adlı oyuna Vezirköprülüler ilgi göstermedi. Tiyatroyu İlçe Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, eşi Filiz Karaömeroğlu, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Yunus Nadi Erkut, Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar Boyraz, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Halime Aydın Boyraz, İlçe Emniyet Müdürü Yakup Gülsu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Arslan, okul müdürleri ve çok az sayıda öğretmen izledi.


Yeni İstanbul Gençlik ve Çocuk Tiyatrosu Yönetmeni Esma Gül Menikdağ oyun sonunda yaptığı konuşmada, "Vezirköprü çok güzel tarihi bir ilçe, burada olmaktan dolayı ben ve grup arkadaşlarım çok mutluyuz. Bizleri Vezirköprü'ye davet ettiği için İlçe Kaymakamı Erol Karaömeroğlu'na şahsım ve grup arkadaşlarım adına teşekkür ederim" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 14:04:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?