2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Vezirköprü'de sanat sergisi

Samsun'un Vezirköprü ilçesine bağlı Göl beldesinde, "Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar Sergisi" açıldı.


Göl İlköğretim Okulu bahçesinde açılan serginin açılış törenine Göl Belediye Başkan Vekili Veli Çiçekdağ, Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selim Kurtoğlu, Okul Müdürleri, Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Fuat Aydoğan, davetliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende açılış konuşmasını Okul Müdürü Faik Ulusoy yaptı. Ulusoy, Göl İlköğretim Okulu'nda ilk defa 'Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar Sergisi' açıldığını belirterek, öğrencilerin derslerinin yanı sıra kültür ve sanat etkinliklerine yönelmesinin sağlıklı nesilleri yetişmesi açısından çok önemli olduğunu, okullarından ilerleyen yıllarda büyük ressamlar ve tasarımcılar çıkacağına inandığını söyledi. Daha sonra Görsel Sanatlar Öğretmeni Hülya Tuncel, misafirlere sergi ile ilgili bilgiler verdi.


Törene katılan Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selim Kurtoğlu, Göl İlköğretim Okulu'nda böyle bir serginin açılmasından duyduğu mutluluğu anlattı ve bu tür etkinliklerin eğitim açısından önemini vurguladı. Eğitim düzeyindeki seviyenin her geçen yıl artarak devam ettiği Göl İlköğretim Okulu'nun ilçede önemli bir yere sahip olduğunu belirten Kurtoğlu, serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.


Göl İlköğretim Okulu halk oyunları ekiplerinin gösterilerinin ardından sergi açılışını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selim Kurtoğlu yaptı. Serginin gezilmesinden sonra tören sona erdi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 09:17:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?