2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Vezirköprü'de şenlik!

Samsun'un Vezirköprü ilçesine bağlı Göl beldesinde düzenlenen "2. Geleneksel Okul Öncesi Şenlikleri" belediye binası önünde yapıldı.


Şenliklere Göl, Habibfakı, Alan, Karaköy, Sofular ve Sırbaşmak İlköğretim Okullarından minik öğrenciler katıldı. Göl Belediye Başkanı Ahmet Avcı, okul müdürleri ve öğretmenlerin hazır bulunduğu şenlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Habibfakı İlköğretim Okulu Müdürü Hakan Sümer yaptığı açılış konuşmasında, okul öncesi eğitimin önemine değindi.


Şenlikte minik öğrenciler çeşitli gösteriler sundu. Vatandaşlar da öğrencilere alkışlarla destek verdi. Şenliğe katılan okul müdürleri etkinliğin sonraki yıllarda da aynı şekilde düzenlenmesi ve geleneksel hale getirilmesinin bölgenin tanıtılması ve okul öncesi eğitiminin yaygınlaştırılması adına olumlu olacağı yönünde birleşerek, şenliklerin her yıl düzenlenmesi kararı aldı.


Program, Göl İlköğretim Okulu Müdürü Faik Ulusoy'un katılan okullara, şenliğin düzenlenmesinde yardım ve desteklerini esirgemeyen Göl Belediye Başkanı Ahmet Avcı'ya ve şenliğe katılan vatandaşlara teşekkür konuşmasıyla sona erdi.
 

İha
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 20:33:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?