6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Vezirköprü'de Sosyal Market açıldı

Samsun'un Vezirköprü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV) Başkanlığı tarafından kurulan 'Sosyal Market'in açılışı gerçekleştirildi.

Büyük ilgi gören açılış törenine Kaymakam Adem Arslan, Garnizon Komutanı Binbaşı Sadık Çolak, Belediye Başkanı Osman Özer, Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar Boyraz, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Sosyal Market'in açılış kurdelesi Kaymakam Adem Arslan ve Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar Boyraz tarafından kesildi.

Kaymakam Arslan açılıştı yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşları ve hayırsever iş adamlarının katkılarıyla Sosyal Market'in kalıcı olarak yürütüleceğini ve ilerde kurumsallaşarak bir sivil toplumu kuruluşuna devredilip onlar tarafından yönetilebileceğini söyledi. Kaymakam Arslan konuşmasında muhtarlara seslenerek, “Mahallenizde veya köylerinizde ihtiyaç sahibi aileleri tespit edip vakfa müracaat yapmalarını temin edin. Bizlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın Sosyal Market'in imkanlarından yararlanmalarını sağlayalım” dedi.

Arslan, içinde yiyecek, giyecek, okul araçları ve ev eşyası gibi birçok ürünün bulunduğu Sosyal Market'in, toplum vicdanını incitmeyecek ve bireylerin onurunu rencide etmeyecek bir biçimde gizli ve en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaşacağını sözlerine ekledi. Yapılan konuşmanın ardından protokol, davetlilerle birlikte Sosyal Market'i gezdi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2008 Salı 14:43:29
Güncelleme :15 Ocak 2008 Salı 14:46:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?