4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Vezirköprülüler gecede eğlendi

VEZİRKÖPRÜLÜLER GECESİ

İstanbul Vezirköprülüler Derneği, 1. kuruluş yıldönümü dolayısıyla "Vezirköprülüler Gecesi" düzenledi.

İstanbul Çekmeköy'deki Çamlı Bahçe Restoran'da İstanbul ve İstanbul dışında yaşayan bürokrat, hakim, doktor, eğitimci, sanayici, işadamı, basın ve spor camiasından Vezirköprülüler bir araya geldi. Gecede bir konuşma yapan İstanbul Vezirköprülüler Derneği Başkanı Ali Cengiz, birlik ve beraberlik geceleri sayesinde İstanbul'da Vezirköprülüler olarak dayanışmaya büyük önem verdiklerini söyledi. Cengiz, "Yıllarca enerjisi fark edilmemiş gücü ve niteliği asla harekete geçirilmemiş Vezirköprü halkımızın bu potansiyel enerjisini aktive etmenin ve bu enerji pozitif yönde kullanıp hem birliğimiz hem beraberliğimiz hem de 'birlikten kuvvet doğar' misyonuyla çalışmalarımız hız kesmeden devam etti. Bundan sonra da devam edecek. İstedik ki asla bir Vezirköprülü maddi imkansızlıkla cahil kalmasın, darda zorda olmasın, karamsarlık yaşamasın. Güzel ülkemizin güzel ilçesi hem İstanbul'da hem Samsun'da hem de bütün yurtta yeşersin ve gücüne güç katsın" dedi.

Geceye katılan Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Sekreteri Yıldıray Baş da, "Bu akşam burada Vezirköprülü arkadaşlarımızı görmenin mutluluğunu yaşıyoruz" ifadesini kullandı.

Daha sonra 18. ve 19. dönemlerde Doğruyol Partisi Samsun Milletvekili olan Ali Eser tarafından, İstanbul Vezirköprülüler Derneği'ne maddi ve manevi desteğini esirgemeyen ERKA GRUP Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Ergun ve Ali Kapusuz'a plaket takdim edildi.

VEZİRKÖPRÜLÜLER GECESİ
VEZİRKÖPRÜLÜLER GECESİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 14:54:05
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 14:59:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?