2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Vezirköprü'ye yaya üst geçidi

Samsun’un Vezirköprü İlçe Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, Adliye Kavşağı’na yapılacak olan yaya üstgeçit yerinde incelemede bulundu.


Vezirköprü-Havza karayolu üzerinde bulunan Adliye Kavşağı’na yapılacak olan üstgeçit için ihaleyi alan firma yetkilileriyle birlikte incelemelerde bulunan Kaymakamı Karaömeroğlu, proje hakkında bilgi aldı. Vezirköprü’nün Havza giriş ve Durağan çıkış ana yolunda yapımına başlanacak olan 2 kilometrelik duble yol ile birlikte 2.4 milyon liraya ihalesi yapılan üstgeçit inşaatına 20 Mayıs’ta başlanacağı belirtildi.

Üstgeçit ihalesini alan firma yetkilileriyle birlikte inceleme yapan İlçe Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, Vezirköprü’nün en önemli geçiş noktası olan Havza-Durağan karayolu üzerinde bulunan Adliye Kavşağı’na üstgeçit yapılması, insanlarımız ve okula giden çocuklarımız için hayati önem taşıyor. Bu nedenle üstgeçit çalışmalarını bir an önce başlatarak Adliye Kavşağı’nda tehlikeli geçişleri sona erdireceğiz” dedi.


Havza-Durağan ilçeleri karayolu üzerinde bulunan Adliye Kavşağı’na yapılacak olan üst geçit 25 metre uzunluğunda ve 5.5 metre yüksekliğinde olacak.

İha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 20:22:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?