2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Voleybol Turnuvası sona erdi

Samsun'da, "24. Geleneksel Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Spor Şenlikleri" kapsamında düzenlenen "Fakülteler Arası Voleybol Turnuvası" sona erdi.


OMÜ Beden Eğitim ve Spor Meslek Yüksek Okulu(MYO) Kapalı Spor Salonu'nda yapılan turnuvanın final maçında Bafra MYO ile Sağlık Hizmetleri MYO takımları karşı karşıya geldi. Rakibine oranda rahat bir oyun sergileyen Bafra MYO, 1. periyodu 25-18, 2. periyodu 25-10 ve 3. periyodu 25-23 alarak müsabakadan 3-0 galip ayrıldı. OMÜ fakülteleri arasında yapılan yarışmada şampiyon olan Bafra MYO takımı, sevinçlerini arkadaşlarıyla paylaştı.


Müsabakanın ardından kupa töreni düzenlendi. Voleybol turnuvasında ikinci olan Sağlık Hizmetleri MYO takımına kupa ödülünü Rektör Danışmanı Prof. Dr. Nazmi Polat verirken, 1. olan takıma ise kupasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sait Bilgiç takdim etti. Öte yandan, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Niyazi Taşcı, takımlarına verdiği desteklerinden dolayı Ondokuz Mayıs Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Othan'a plaket takdim etti. Kupa töreninin ardından final müsabakasına katılan takımlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 18:49:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?