6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Yabancılar pazarı açıldı

Samsun'un Bafra İlçe Belediyesi tarafından fuar alanına yapılan yeni Yabancılar Pazarı düzenlenen törenle açıldı.


Bafra Belediyesi tarafından Emirefendi Mahallesi'ne yapılan bin 300 metrekarelik kapalı alanda 15'er metrekarelik 54 adet işyeri bulunan yeni Yabancılar Pazarı için açılış töreni düzenlendi.

Açılış törenine Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, yardımcıları Fikri Düşünsel, Ahmet Tokgöz, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Yabancılar Pazarı Dernek Başkanı Dursun Güneysu, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.


Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, esnaflara yeni yerlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Başkan Neiş, gerçekleştirilen her icraatta her değişiklikte mutlaka halkın menfaatlerini gözettiklerini belirterek, "Halkımız tarafından Yabancılar Pazarı olarak anılan yerde bulunan esnaflarımız artık yeni yerinde çok modern ve ferah bir ortamda Bafralılara hizmet verecek. Eski yeri ile kıyaslanması mümkün olmayan yeni pazarımızdan halkımız da esnafımız da görüyorum ki çok memnun. Esnaflarımızın ve halkımızın memnuniyeti de bizleri memnun ediyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2008 Perşembe 17:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET KIRCA IP: 78.160.140.xxx Tarih : 2.10.2008 23:34:51

Belediye başkanı 5 yıldır içme suyu konusunda ne yapmıştır? Musluklardan simsiyah çamur akıyor.Seçim öncesi göz boyamayı düşünüyorsa yanılıyordur.İslamın temeli temizliktir,temizlikte temiz su ile olur.Ben başkanı su konusundaki duyarsızlığı nedeniyle kınıyorum.