6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Yanan otomobilden zor kurtuldu

Samsun'da bir diyaliz hastası, yanan otomobilden kendini dışarı atıp canını kurtardı.


Samsun'da bir diyaliz hastası, diyalize girdiği merkezin parkında otomobiline binip evine gitmek isterken alev alarak yanmaya başlayan araçtan kendini dışarı zor attı.


Olay, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hemodiyaliz ve Onkoloji Merkezi otoparkında meydana geldi. Bir yıldır diyaliz hastası olduğu için tedavi gören Osman Taşar (62) dün diyalize girdi. Yaşlı adam, diyaliz çıkışı yüksek tansiyonu olduğu için 55 SZ 852 plakalı otomobilini diyaliz servisinin açık otoparkına bıraktı ve Atakum ilçesindeki evine dolmuşla gitti. Bugün park halindeki otomobili almak için yeniden gelen Osman Taşar, aracını çalıştırıp geri manevra yaptığı sırada motor kısmında bir patlama sesi ve alev topunu fark edince canını zor kurtardı.

Yanmaya başlayan otomobilden kendini dışarı atan Osman Taşar, olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yanan otomobile müdahale ederek söndürdü. Hurdaya dönen otomobilin LPG 'li olduğu ve yangın sırasında LPG deposunun patlamamasının olası faciayı önlediği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2008 Pazar 16:06:07
Güncelleme :10 Kasım 2008 Pazartesi 09:07:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?