6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Yangından kurtuldu, kamyonet çarptı

Samsun'da evinde yangın çıkmasına sebep olan alkollü şahıs, bu olaydan 2 saat sonra kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mimarsinan Mahallesi'nde dün akşam saat 20.30 sıralarında meydana gelen olayda, evine alkollü bir şekilde gelen Orhan B. (53), evinde de içki içmeyi sürdürünce elindeki sigaradan dolayı yatak odasında yangın çıktı.

Alevler yatak odasını sararken, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Ancak, olayla ilgili Orhan B., Atakum Polis Merkezi ekipleri tarafından evinde yangın çıkmasına sebep olduğu için gözaltına alındı.

Polis merkezine götürülerek ifadesi alınan ve savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakılan Orhan B.'ye, saat 22.30 sıralarında Liman Mahallesi Atatürk Bulvarı Bağ-Kur Müdürlüğü karşısında yaya olarak yolu karşıya geçmek isterken plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir kamyonet çarpıp kaçtı.

Ağır yaralanan evli 2 çocuk babası Orhan B., ambulansla Samsun Devlet Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumu ciddiyetini koruduğu belirtilen Orhan B.'nin solunum cihazına bağlandığı öğrenildi. Polis, olaydan sonra kaçan araç sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 12:47:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?