5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Yaralayıp köy yoluna attılar

Samsun'da para istedikleri bir kişiyi gözlerini bağlayarak bindirdikleri aracın içinde boynundan yaralayıp köy yolunun kenarına atan 2 kişi kayıplara karışırken, yaralı halde bulunan şahıs, jandarma tarafından hastaneye kaldırıldı. 

Olay, Kutlukent Beldesi'nin Kerimbey mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, İ.A.(41), Kirazlık Köprüsü yanında kimliği belirsiz 2 kişi tarafından gözleri bağlanarak bir minibüse bindirilip kaçırıldı. Kendisini kaçıran şahısların bin YTL para istediklerini belirten İ.A., aracın içinde kurusıkı tabancayla boynunun 2 ayrı yerine ateş edilmesi sonucu yaralandı. 

Kimliği belirsiz şahıslar, kaçırdıkları İ.A.'yı Samsun'un Kuşçulu köyüne giden yol kenarına attılar. Vatandaşların yol kenarında yaralı bir şahsın yattığını ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri, yaralı olarak buldukları İ.A.'yı Samsun Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdılar.

İ.A., kendisini kaçıran şahısları tanımadığını belirterek, "Çarşamba İlçesi'nde 2 bira içtim. Dolmuş ile Kerimbey mevkiine geldim. Burada bir kahvehane çay içtikten sonra köprünün yayında ilerlerken yanıma 2 kişi geldi. Benden bin YTL para istediler. Karşı koyunca da zorla bir minibüse bindirip gözümü bağlayarak kaçırdılar. Aracın içinde boynuma tabancayla ateş açtılar. Daha sonra da araçtan aşağı attılar" dedi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2006 Çarşamba 12:06:18
Güncelleme :22 Kasım 2006 Çarşamba 12:09:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat gadiş IP: 88.241.196.xxx Tarih : 23.11.2006 23:49:32
sizlerinde dikkatini çekmiştir sanırım polisimizde ilgilense aslında jandarma demeliydim kara nokta olma yolunda kutlu kent hem gasp hemde trafik kazaları ne bileyim ben oyle gördüm sanki