4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Yasak aşkın fotoğrafları kurtardı

YASAK AŞKIN FOTOĞRAFLARI KURTARDI

Samsun'da evli kadınla 2 yıl yasak aşk yaşayıp daha sonra kadının şikayeti üzerine hakkında "cinsel saldırı, gasp, şantaj ve konut dokunmazlığını ihlal" suçlarından dava açılan genci, cezaevine girmekten yasak aşkın fotoğrafları kurtardı.

İddiaya göre, Samsun'un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde 2008 ve 2010 yılları arasında S.Y. (30) adlı kadın, evli olmasına rağmen karşı apartmanda oturan Tolga B.K. (31) ile 2 yıl yasak aşk yaşadı. Hacettepe Üniversitesi Yüksekokulu Anestezi Teknisyenliği Bölümü ile Muğla Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu mezunu olan Tolga B.K., 2 yıl süreyle cinsel birlikteliğini sürdürdüğü S.Y.'yi, "Elimde çıplak görüntülerin var. Eğer bana para vermezsen bunları eşine gösteririm" diye tehdit etti. S.Y.,

Tolga B.K.'ye şantaj ve tehdit yoluyla peyderpey 13 bin 500 TL verdi. Şikayet üzerine tutuklanan Tolga B.K., 2 Ocak 2010'da yakalanarak çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Tolga B.K. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "cinsel saldırı, gasp, şantaj ve konut dokunmazlığını ihlal" suçlarından dava açıldı. Yasak aşkın fotoğrafları da mahkemeye delil olarak sunuldu.

Bugünkü son duruşmada Tolga B.K., kendini savunarak suçlamaları kabul etmedi. S.Y. ile birbirlerini sevdiklerini söyleyen Tolga B.K., "Özellikle şunu açıkça ifade etmek istiyorum. Biz birbirimizi çok seviyorduk. Evlenecektik. Kocasından tiksindiğini ve nefret ettiğini söylüyordu. Bu olayda bu kadının suçu yok. Eşi ve babasının zorlamasının bir oyunudur. Eşiyle anlaşamadığını, benimle evleneceğini söylüyordu. Suçsuzum ve beraatimi istiyorum" dedi.

Tolga B.K.'nin avukatı İsmail Arda Özel ise, müvekkilinin suçsuz olduğunu ileri sürerek, "S.Y.'nin telefon kayıtlarında müvekkilimi sabah, gündüz ve gece olmak üzere 70 kez telefonla aradığı tespit edildi. İlişki yaşıyorlardı. S.Y., Tolga B.K.'ye eşini babası olarak, çocuğunu da kardeşi olarak tanıtmıştır. Suçlamaları kabul etmiyoruz. Ayrıca, konut dokunmazlığı ihlali söz konusu değildir. Birbirlerinin evlerinin anahtarı kendilerinde vardır" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, sanığın cinsel saldırı ve gasp suçundan beraatine karar verirken, şantaj suçundan 1 yıl 15 gün, konut dokunmazlığını ihlal suçundan da 6 ay 7 gün olmak üzere toplam 1 yıl 6 ay 22 gün hapis cezasına çarptırdı ve yattığı süreyi göz önünde bulundurarak tahliyesine karar verdi.

YASAK AŞKIN FOTOĞRAFLARI KURTARDI
YASAK AŞKIN FOTOĞRAFLARI KURTARDI
YASAK AŞKIN FOTOĞRAFLARI KURTARDI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2010 Pazartesi 19:05:01
Güncelleme :21 Haziran 2010 Pazartesi 23:07:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?