6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Yaşlı adama görülmemiş işkence

Samsun'da evlenmek için kızlarını kaçıran gencin 77 yaşındaki babasını intikam almak için kaçırıp ormana götürerek bir ağaca bağlayan 3 kişi, çakmakla yaşlı adamın cinsel organını yaktı.


Olay, Samsun'un Terme ilçesi Dumantepe köyünde bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 77 yaşındaki H.I.'nın oğlu, Ordu'nun Akkuş ilçesinde oturan sevdiği kızı kaçırdı. Ancak, kızın ailesi olayın peşini bırakmadı ve kızlarını kaçıran gencin babası H.I.'yı kaçırıp ormana götürdükten sonra bir ağaca bağladı.

Burada yaşlı adamın cinsel organını çakmak ateşi ile yakan şahıslar, yaşlı adama işkence yaptı. Cinsel organında 3. derecede yanık olduğu belirtilen H.I., Terme Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kızın babası ve 2 erkek kardeşi tarafından kaçırılarak işkence yapıldığı iddia edilen H.I., Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı. Doktorlar, 3. derece yanığın en ağır yanık olduğunu belirterek, yaşlı adamın idrar yapamadığını ve müdahale için de sonta takılamadığını belirtti. H.I.'nın ailesi, durumu jandarmaya bildirerek şikayetçi oldu. Jandarma ekipleri, olaydan sonra kaçan şahısların kimlik tespitine ve yakalanmasına çalışıyor.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2008 Pazar 21:19:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?