2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

'Yaşlılar Haftası'nda unutulmadılar

Samsun protokolü, 'Yaşlılar Haftası' nedeniyle, Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlıları yalnız bırakmadı.

18-24 Mart tarihleri arası kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, vali yardımcıları ve kamu kurum kuruluş temsilcileri eşleriyle birlikte Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Havza, Bafra ve Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde kalan yaşlıların katıldığı programda, 64 bakım altındaki yaşlıya karanfil dağıtıldı.

Vali Güzeloğlu, Garnizon Komutanı Yıldırım ve protokol üyeleri, yaşlıların ellerini öptü sohbet etti. Yaşlılara hitap eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu, devletin Türkiye ölçeğinde en güzel huzurevinden birinde yaşlıların mutlu, huzurlu olması, çalışan personelin her düzeyde yaşlılarla bütünleşmesinin son derece sevindirici olduğunu söyledi.

Devletin her zaman kimsesizlere ve ihtiyacı alanlara yardım elini uzattığını dile getiren Güzeloğlu, "Devlet, hepimiz için gerektiğinde sığınacak, başvurulacak en son mercidir. Yaşlılarımız bizim baş tacımızdır. Devlet olarak her zaman onların yanındayız. Yaşlılar Haftası'nda, her zaman olduğu gibi yine birlikteyiz" dedi.

Daha sonra, bazı yaşlılar şiir okundu, çay içilip sohbet edildi

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 15:03:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?