6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Yaşlılar ve çocuklar unutulmadı

Samsun protokolü, huzurevleri ve çocuk yuvalarını ziyaret ederek yaşlılar ile kimsesiz çocukların gönlünü aldı.

Kurban Bayramı'nda tatil yapmayan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Yıldırım, Karadeniz Sahil Güvenlik Bölge Komutanı Kıdemli Albay İlyas Koçak, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İrfan Kaya, İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Aslan Karanfil, İl Müftüsü Osman Şahin, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Tahsin Nas, Samsun Baro Başkanı Avukat Nejat Anıl, vali yardımcıları ve daire müdürleri, eşleriyle birlikte bir dizi bayram ziyaretinde bulundu.

Sosyal Hizmetler'e ait huzurevi ve rehabilitasyon merkezini ziyaret eden protokol, tek tek bayramlarını kutladığı yaşlılara hediye verdi. Tüm protokolü karşısında gören yaşlılar mutluluklarını dile getirirken, bayramda yalnız kalmamanın mutluluğunu yaşadı. Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Yıldırım, buradaki yaşlılarla sohbet etti.

Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası'nda anne ve baba özlemi çeken çocuklara devlet görevlileri sevgi gösterdi. Vali Güzeloğlu ve diğer protokol üyeleri çocukları sevdi.
Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Kimsesiz çocukların sağlıklı, güvenli ve mutlu olması en büyük hedefimizdir. Devletin çocuklara sunduğu bu güzel yuvada sağlıklı ve mutlu yaşamaları bizim önceliğimizdir" dedi. Vali Güzeloğlu, Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin yan tarafındaki yeşil alana gezi alanı yapılacağının müjdesini de verdi.

Protokol daha sonra Yaşardoğu Kız ve Erkek Yetiştirme Yurdu'nu da ziyaret ederek gençlerin bayramını kutladı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 22:02:52
Güncelleme :8 Aralık 2008 Pazartesi 22:07:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?