2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Yayla şenlikleri sona erdi

Samsun'un Ladik ilçesinde belediye tarafından bu yıl 13.'sü düzenlenen Akdağ Yayla Şenlikleri sona erdi.


Şenliğin bugünkü ayağında, protokol tarafından yayla ateşi yakıldı. Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan, "Bu şenliklerden maksadımız sadece eğlenmek değil. Ancak iyi eğlenebilmek için mutlaka çok çalışmak ve bunu hak etmek gerekir. Biz de bunu hak edeceğimize inanıyorum" dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk,"Ladik önemli bir ilçe haline geliyor. Önümüzdeki hafta burada başlayacak olan sosyal tesis kışa hazır hale gelecek. Ladik kayağın önemli merkezlerinden biri olacak " diye konuştu.
Çeşitli etkinliklerin yapıldığı şenliklerde Suluova Model Uçak Kulübü tarafından model uçak uçuş gösterisi düzenlendi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterileriyle devam eden etkinlikler Ankara Kültür Bakanlığı Türk halk müziği sanatçıların söylediği türkülerle son buldu.
Şenliğe, AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Ladik Kaymakam Vekili Erol Rüstemoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Arslan Karanfil, Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan ve çevre ilçelerin belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 09:24:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?