2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Yaz kurslarına büyük ilgi

Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde, Canik Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen yaz kurslarına yoğun ilgi sürüyor.


15 Haziran'da Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde Yaz Okulları kayıtlarına başlanmasının ardından kurslara yoğun ilgi sürüyor. Değişik yaş gruplarına göre kategorilerin belirlendiği Yaz Okullarında çalışmalar haftanın beş günü devam ediyor. Canik Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen yaz kurslarına yoğun ilginin olması nedeniyle çalışmalar sabah 09.30'dan akşam 18.00'e kadar sürüyor.
Yaz Okulları Baş Antrenörü Cem Beşiroğlu, "Sporun ve sporcunun kalbinin attığı Canik'te yaz mevsimini gerek eğitim ve gerek spor açısından çocuklarımıza yararlı olabilecek bir şekilde değerlendirmek adına Canik Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortaklaşa Yaz Okullarını açmış bulunuyoruz. Haftanın beş günü Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde uzman antrenörler eşliğinde çalışmalarımız yoğun olarak devam ediyor. Değişik yaş gruplarına göre belirlenen kategoriler çerçevesinde futbol, basketbol, voleybol, fitness, step-aerobik, satranç, kickboks, boks ve masa tenisi branşlarında sabah 09.30'dan akşam 18.00'e kadar kaliteli eğitim sunmaktayız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 18:26:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?