2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Yaz okullarına görkemli açılış

Canik Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Yaz Okulları, Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde düzenlenen törenle açıldı.


Yaz okullarının açılışına Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, İlçe Spor Müdürü Murat Turan, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan açılış programı, Başkan Genç'in konuşması ile devam etti. Başkan Genç, "Büyük bir özveri ve gayretle Canik ilçemize kazandırdığımız Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezimiz, bugün baktığımızda sporun ve sporcunun kalbinin attığı bir yer haline gelmiştir. Yaz kurslarımızla birlikte inanıyorum ki yavrularımız en iyi eğitimleri alıp kendilerini en güzel şekilde geliştireceklerdir" dedi.
Konuşmaların ardından minik sporcular Başkan Genç'e çiçek ve forma hediye ederken, spora ve sporculara verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler. Yaz kurslarında görevli uzman branş hocaların tanıtımının ardından sporcular izleyenlere gösteri maçı yaparak keyifli anlar yaşattılar. Yaz Okulları kapsamında Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde haftanın beş günü futbol, basketbol, voleybol, fitness, step-aerobik, satranç, kickboks, boks ve masa tenisi gibi branşlarda uzman hocalar eşliğinde kurslar düzenleniyor.

İha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 21:36:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?