6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

'Yaz şenlikleri' sona erdi

Gazi Belediyesi tarafından geçen ay başlatılan ve belde sınırları içindeki mahallelerde gerçekleştirilen “Yaz Şenlikleri”, final gecesiyle son buldu.


Yerel sanatçılar Sebahat Yılmaz, Emre ve Hakan Onur'un şarkılarına hep birlikte eşlik eden Gazililer, doyasıya eğlendiler. Sihirbaz Erkin'in gösterileri ve Sedat Erdiş'in yarışmalarıyla eğlencelerini sürdüren vatandaşlar, unutulmaz bir akşam yaşadılar. 4 saati aşkın süre devam şenliklerde gerçekleştirilen havai fişek gösterileri geceye renk kattı.

Havai fişekler ve konfetiler eşliğinde sahneye çıkan Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, yapılan tezahüratlar nedeniyle uzun süre konuşmasına başlayamadı. “Gazi Seninle Gurur Duyuyor”, “En Büyük Başkan Bizim Başkan” tezahüratları eşliğinde yaptığı konuşmasında Gazi'de yaşanan birlik ve beraberliğe dikkat çeken Başkan Kaldırım, son 4.5 yılda gerçekleştirilen çalışmalar ve hayata geçirilen projelerden bahsetti. Hizmet ayrımı yapmaksızın sürekli çalıştıklarını ve beldeyi geleceğe hazırladıklarını söyleyen Başkan Kaldırım, “Karadeniz'in en büyük beldesi, Samsun'un atar damarı konumunda olan Gazi'de çok şey değişti. Artık gençler yarınlarına umutla bakıyor. Sağlam temellere oturmuş projelerimiz ve büyük çalışmalarımızla yerel yönetimlere damgamızı vurduk. Sosyokültürel, sportif ve istihdama yönelik çalışmalarımızla sadece günü kurtarmaktan uzak, geleceğe yönelik çalışmalar yaptık. Bunun karşılığında alabileceğimiz en güzel şekilde yani sizlerin takdirlerinizle aldık. Ama durmak yok, yolumuza devam ediyoruz. Daha hayata geçirecek çok projemiz var, Gazi'ye katacağımız çok şey var. Siz yanımızda olduğunuz sürece de olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Özellikle gençlerin ve çocukların sevgi çemberine aldıkları Başkan Süleyman Kaldırım, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmayarak objektiflere poz verdi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2008 Cumartesi 16:48:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?