5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Yeğene tecavüz davası

Samsun'da öz yeğenini kaçırıp tecavüze yeltendiği iddia edilen kişi hakkında 20 yıl hapis cezası isteniyor.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, yaklaşık 3 ay önce merkeze bağlı Çanakçı köyünde ablasının kızı İ.Ö'yü (16) bıçak zoruyla kaçırdıktan sonra yaklaşık 5 gün alıkoyduğu ve tecavüze yeltendiği iddiası ile tutuklanan Çetin Şüngül'ün (23) yargılanmasına başlandı.

Hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istenen sanık, duruşmada suçlamaları kabul etmedi.

Yeğenini kaçırmadığını tedavi için İstanbul'a götürmek istediğini savunan sanık, “Yeğenim hasta olduğu için tedavi nedeniyle İstanbul'a götürecektim. Bunun için Çorum'da motosikletimi sattım. Yeğenimi de alıp Çorum'a gittim parayı da alarak İstanbul'a gidecektik ancak parayı alamadım” diye kendini savundu.

Dayısının kendisini bıçak zoruyla kaçırdığını belirten mağdure ise ”Olay günü ormanda çalışırken dayım yanıma geldi. Orada bana, 'seni seviyorum. Seninle evlenmek istiyorum' deyince şaka yaptığını sanmıştım.

Ama o bana ciddi olduğunu söyleyince, böyle bir şeyin olamayacağını söyledim. Beni bıçak zoruyla kaçırdı ve tacizde bulundu. Daha sonra bir otomobille Çorum'a götürdü. Burada gezerken, dayımın yanından kaçtım. Yardım istediğim bir kişi tarafından Samsun'a getirildim” dedi.

Mağdurenin annesi R.Ö. ve babası N.Ö. de sanıktan şikayetçi olduklarını ve cezalandırılmasını istediler.
İfadenin ardından mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.
.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2006 Pazartesi 16:07:31
Güncelleme :5 Haziran 2006 Pazartesi 16:40:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?