6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Yemekli bayramlaşma

Samsun Anadolu Gençlik Derneği İl Temsilciliği'nde bayramlaşma töreni düzenlendi.

19 Mayıs Mahallesi Mevlevihane Caddesi'nde bulunan Anadolu Gençlik Derneği İl Temsilciliği'nde gerçekleştirilen bayramlaşmaya Saadet Partisi İl Başkanı Nuri Başer, Anadolu Gençlik Derneği İl Temsilcisi Adnan İpekdal, Samsun Meteoroloji Bölge Müdürü Arif Yüksel, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile derneğe üye birçok kişi katıldı.

Özel ikramın yapıldığı ve çok sayıda kişinin iştirak ettiği bayramlaşmada konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Nuri Başer, kan ve gözyaşının devam ettiği ve acının ve kederin hakim sürdüğü bir dünyada saadet ve huzurun egemen olmasını temenni ederek, tüm dünyanın ve İslam aleminin kurban bayramını kutladı.

Anadolu Gençlik Derneği İl Temsilcisi Adnan İpekdal ise, ''İnsanlığın bir uygarlık krizine sürüklendiği, özgürlük, adalet, hoşgörü, hakça bölüşüm gibi insani değerlerin, küresel oyunlara kurban edildiği, İslam coğrafyası üzerinde tarihin en acımasız işgallerinin yaşandığı bir dönemde bu değerlere her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu açıktır. Çünkü bizler insanlığı tek kurtuluş reçetesi olan bir inancın mensuplarıyız. Bizler bugün kan ve gözyaşına boğulmuş mazlumlar coğrafyasının 600 yıl boyunca adaletle yönetmiş bir ecdadın torunlarıyız. Acının, kederin ve gözyaşının yerine huzurun ve barışın tesis edildiği bir dünya temennisiyle tüm insanlığın ve İslam aleminin bayramını kutluyorum” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 15:37:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?