6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Yeni baro binasında geçici kabul

Samsun İl Özel İdare tarafından Samsun Barosu'na tahsis edilen eski vali konağının tadilat ve onarım işlemlerinin tamamlanması nedeniyle geçici kabul resepsiyonu gerçekleştirildi.


Samsun Barosu'nca yeni binada düzenlenen resepsiyona Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Sahil Güvenli Karadeniz Bölge Komutanı Kurmay Kıdemli Albay İlyas Koçak, Baro Başkanı Nejat Anıl, İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, İl Turizm ve Kültür Müdürü Yüksel Ünal, eski Baro Başkanı Ahmet Gürel ve avukatlar katıldı. Samsun Baro Başkanı Nejat Anıl, binanın sadece avukatlara ait olan bir yer olmayacağını, bütün meslektaşlarının, hakim ve savcılar da dahil olmak üzere mekanı beraber kullanacaklarını, eğitim çalışmalarını da burada yapacaklarını söyledi.
Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, eski vali konağının Samsun Barosu'na verilmekle kent adına kazanım olacağını, gelinen noktada düşüncenin gerçeğe, niyetin hakikate dönüştüğünü, bugün ete kemiğe bürünmüş, Yunus diye görülmüş dizelerinden çıkarak bu yapının adeta yeniden doğduğunu, canlandığını, canlanırken de kendi kimliğinin ve birikiminin geriden getirdiğiyle ve bugünden ileriye edindikleriyle kente bir değer kattığını belirtti. Konuşmaların ardından Vali Güzeloğlu ve protokol binayı gezdi.

İha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 18:39:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?