2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Yeni başkan Çamaş

Bafra Belediyespor'da bugün yapılan olağanüstü genel kurulda kulüp başkanlığına Hüseyin Çamaş seçildi.
 

Kulüp binası toplantı salonunda yapılan olağanüstü genel kurulda Hüseyin Çamaş ile Ramazan Tepe başkanlık için yarıştı. Kongrede bir konuşma yapan Ramazan Tepe, Bafra Belediyespor'da yeni bir dönemin başladığını ve umutların yeşerdiğini belirterek, "Burada konuşulan sorunlar sadece Bafra'ya özgü sorunlar değil.

Hiçbir sorun çözümsüz değildir. Bafra Belediyespor'un, Bafra adına önemi belki kamusal değil ama toplumsal olarak ilk sıradadır. Bafra Belediyespor sevdalıları olarak amacımız, Bafra
Belediyespor'u hak ettiği değeri yaşaması için mücadele azmimizi her zaman korumak olacaktır. Bizler Bafra Belediyespor'un alt yapıya, tesisleşmeye vereceği önemle, üye sayısının artırılmasıyla, gelir getirecek projelerin hayata geçirilmesiyle, mümkün olan ciddi yatırımların yapılmasıyla ayakta kalacağına inanıyoruz" dedi


Açık, şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde alt yapıya ve tesisleşmeye önem vereceklerini, başarıyı hedefleyen bir yol haritalarının olacağını kaydeden Hüseyin Çamaş ise, "Kulübümüz tüm Baframızın ve Bafralıların kulübü ve takımıdır. Buna uygun çalışmalar içerisinde olacağız. Bundan hiç kimse endişe etmesin. Yaptığımız her çalışmayı kamuoyu ve basınımızla paylaşacak, kulübümüzün kurumsal yapısını hemen kuracağız. Bunun ilk adımı olarak Bafra Belediyespor'un resmi internet sitesini hayata geçireceğiz"
diye konuştu.


Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Kongrede 105 üyenin 76'sı oy kullandı. Yapılan seçim sonunda Hüseyin Çamaş 47 oy alarak Bafra Belediyespor kulüp başkanlığına seçilirken, Ramazan Tepe 27 oyda kaldı. 2 oy da geçersiz sayıldı. Seçimin sonunda kongreyi kaybeden Ramazan Tepe, kulüp başkanı seçilen Hüseyin Çamaş'ı tebrik etti.


Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, ''Herkesin iyi niyetli olduğu ve Bafra Belediyespor'a katkıda bulunma amacını taşıdığı düşüncesindeyim. Bu katkılar Bafra Belediyespor'a azalan güvenin artmasında da fayda sağlayacaktır. Önceliğimiz bu takımın sahipsiz olmadığı ve hiçbir zaman da sahipsiz kalmayacağının gösterilmesidir.

 Demokratik olarak yapılan kongrenin Baframıza ve Bafra Belediyespor kamuoyuna hayırlı olmasını dilerim" şeklinde konuştu.
Hüseyin Çamaş başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor:
"Murat Cevahir, Cemal Karagöl, Kemal Şenocak, Doğan Karafazlıoğlu, Erkan Pişkin, Ahmet Kurt"
 

İha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 21:18:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?