6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Yeni okul için ilk adım atıldı

Yıllardır okul sorunu çeken ve bu sorun nedeniyle çocuklarını diğer mahallelerdeki okullara göndermek zorunda kalan Kazım Karabekir Mahallesi sakinleri, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ın dev eğitim adımıyla rahat bir nefes aldı.


Sürekli değişen ve gelişen bir yapıya sahip olan mahallede okul eksikliğinin büyük bir sorun olarak göze çarptığını söyleyen Başkan Kaldırım, okulun yapımı için belirlenen alanda temel yapı için iş makineleri ilk çalışmalarına başladı.
Belediye imkanlarıyla okulu tamamlama şanslarının zor olduğunu söyleyen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, okulun tamamlanması için Samsunlu iş adamlarından destek alacaklarını söyledi.


Gazi Belediyesi olarak beldemize bir eğitim kurumu daha kazandırmak istediklerini dile getiren Başkan Kaldırım, "Bu çalışmamızı da yıllardır okul hasreti çeken ve çocuklarını diğer mahallelerdeki okullara göndermek zorunda kalan Kazım Karabekir Mahallesi'nde yapmak istiyoruz. Bu düşünceden hareketle belirlenen alanda çalışmalarımıza başladık. Bu anlamda işe bir yerden başlamak lazımdı ve başladık" dedi.


Öte yandan, yıllardır okul sorunu yaşadıklarını, kendisinin de 10 yıldır bu anlamda büyük bir mücadele ettiğini söyleyen Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Nurettin Karataş, "Yıllardır çözülemeyen sorunumuz, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ın girişimleriyle çözülüyor. Başkan Kaldırım'a ve destek verecek olan iş adamlarımıza ve mahalle sakinleri adına teşekkür ederim" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2008 Pazar 18:02:27
Güncelleme :31 Ağustos 2008 Pazar 18:14:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?