2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Yılanlıdere’ye çöp dökmeye şikayet

YILANLIDERE’YE ÇÖP DÖKMEYE ŞİKAYET

AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, yasak olmasına rağmen Yılanlıdere Çöp İstasyonu’na moloz ve çöp atığı bırakmaya devam eden araçları fotoğrafladıklarını açıklayarak, "Bu fotoğrafları bir rapor halinde Çevre ve Orman ile Sağlık Müdürlüğü’ne sunacağız" dedi.

AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, 2010 yılı İl Özel İdaresi yatırım programını görüşmek üzere gerçekleştirdiği toplantıda, köy muhtarlarının şikayetleriyle karşılaştı. Samsun İl Genel Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda, yatırım programı ile ilgili görüşmelerin ardından köy muhtarları Hocaoğlu’na sorunlarını anlattı. Meşe Kültür Tesisleri’nde yapılan toplantıda muhtarlar, yasak olmasına rağmen bazı belediyelerin Yılanlıdere Çöp İstasyonu’na halen moloz ve çöp atığı bıraktıklarını gündeme getirerek, durumdan şikayetçi oldu.

Köy muhtarları ayrıca ilçede kurulması planlanan yeni mezbaha tesisini de istemediklerini belirtti. Muhtarların kendisine ilettiği sorunları not alan AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoglu, Yılanlıdere Çöp İstasyonu’na moloz ve atık döken araçları takip ettiklerini açıkladı. Araçların parti teşkilatı görevlileri tarafından fotoğraflandığını vurgulayan Hocaoğlu, "Mezbaha ve çöp istasyonuna atık atılması ile ilgili sorunu yakından takip ediyoruz. Yılanlıdere Çöp İstasyonu’na atık ve moloz bırakan araçları fotoğraflıyoruz. Bu fotoğraflar bir rapor halinde Çevre ve Orman ile Sağlık Müdürlüğü'ne sunacağız. Ayrıca mezbahanın tekrar Canik bölgesinde yapılmaması için teşkilat ve belediye olarak gerekeni yapacağız. Bu konuda hep birlikte hareket edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2009 Salı 18:10:03
Güncelleme :23 Aralık 2009 Çarşamba 10:23:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?