4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Yılmaz, polis teşkilatıyla buluştu

YILMAZ, POLİS TEŞKİLATIYLA BİR ARAYA GELDİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun İl, İlçe Emniyet Müdürleri ve şube müdürleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Samsun Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Teyfik Sönmez ve üyeleri tarafından Polisevi'nde bir kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, ilçe emniyet müdürleri ve şube müdürleri katıldı. Kahvaltının sonunda bir konuşma yapan Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, icraatlarına değindi. Samsun İl ve İlçe Emniyet Teşkilatıyla bir araya geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Yusuf Ziya Yılmaz, konuşmasına Hafif Raylı Sistem Projesi çalışması ile başladı. Yılmaz, "16 tane 5 modüllü toplam boyu 32.5 metre olan trenler kullanılacak. İçlerinde klima var, 300 kişi taşıyabiliyorlar. Aynı anda 8 tanesi doğudan, 8 tanesi de batıdan hareket edecek. Bir yere gideceğiniz zaman bir istasyonda azami bekleyeceğiniz süre 4 dakika. Gar Kavşağı'ndan üniversiteye kadar 31 dakikada tren ulaşabilecek. Biz hattı Gar Kavşağı'ndan Bandırma Müze Gemisi'ne kadar uzatma yönünde çabalarımız var. Bu durumda tren, Belediyeevleri'nden üniversiteye kadar yaklaşık 40 dakikada ulaşacak" dedi.

Samsun'da yapımı devam eden ve 2010 yılında yapılması planlanan projeleri anlatan Yılmaz, "Samsun, Türkiye'nin kuzey ülkelere açılan bir kapı görevi üstleniyor. Tarih boyunca böyle oldu ve bundan sonra da ağırlıklı bir şekilde böyle olacak.Samsun gelecek'te çok güzel yerlerde olacağını biliyorum ve Samsun için gece gündüz çalışıyoruz. Hayalim, Samsun'u küçük İstanbul yapmak" diye konuştu.

Samsun İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan da Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve kahvaltıyı düzenleyen Polis Hizmetlerini Geliştirme Destekleme Derneği Başkanı Teyfik Sönmez'e ve üyelerine teşekkür etti.

YILMAZ, POLİS TEŞKİLATIYLA BİR ARAYA GELDİ
YILMAZ, POLİS TEŞKİLATIYLA BİR ARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 15:51:02
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 16:06:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?