6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Yılmaz Çarşamba'yı ziyaret etti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Mahkeme kadıya mülk olmaz, bu koltuklar da bize mülk değil" dedi.


Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba Belediye Başkanı Av. Hüseyin Dündar'ı makamında ziyaret eti. Çarşamba'ya gelişinde ilk olarak AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz'ı iş yerinde ziyaret eden Yusuf Ziya Yılmaz, ardından Çarşamba Belediyesi'ne geçerek Başkan Hüseyin Dündar ile bir süre görüştü. Çalışmalarından dolayı Başkan Dündar'ı tebrik eden Yılmaz, makamların geçici olduğunu vurgulayarak, "Mahkeme kadıya mülk olmaz, bu koltuklar da bize mülk değil" diye konuştu. Yılmaz, belediyenin yaptığı hizmetlere parti teşkilatının verdiği desteğin önemine işaret etti.


Kendilerine verdiği destekten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'a teşekkür eden Başkan Dündar, yaptıkları icraatlardan bahsetti. Bu sene 20 bin ton sıcak asfaltlarının olduğunu, 10 bin tonunu serdiklerini, çalışmaların devam ettiğini, 100 bin metrekarelik kilit parke yol çalışmalarının sürdüğünü anlatan Dündar, "Eski köprümüzün tadilatı devam ediyor. İçme suyu ishale hattımızın sonuna yaklaştık. Gökçe Çakmak Barajı'ndan Sefalı köyü depolarına kadar olan içme suyu hattı çalışmalarımız sona yaklaştı. Burada yeni bir arıtma inşaatımız başladı. Buradaki arıtma tanklarımızın siparişleri verildi. Yaklaşık 30-35 yıllık içme suyu sıkıntısını tedarik etmiş olacağız. Yine ada rekreasyon alanımızdaki çalışmalarımızı, hayvan pazarı olarak başladığımız yaklaşık 5 bin metrekarelik yeni alanında bitirmek üzereyiz. Eski hayvan pazarı alanında meslek yüksekokulu inşaatımız bitmek üzere. Stadyum çalışmalarımız son aşamaya geldi. Kısacası 5 yıl içinde güzel hizmetlere imza atmanın hazzını duyuyoruz" şeklinde konuştu.


Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, Dikbıyık Belediye Başkanı Davut Sancar, Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk ve Ağcagüney Belediye Başkanı Kemal Öztürk de hazır bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 13:24:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?