6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Yılmaz koltuğu kaptırdı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyarete gelen 50. Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerinden 6. sınıf öğrencisi Tuba Bayraktar, başkanlık koltuğunu geçici olarak devraldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın yurt dışı programı nedeniyle öğrencileri Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Vekili Kerami Gürbüz ağırladı. Ziyarete 50. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü İsmet Özdağ ve okul öğrencileri Tuba Bayraktar, Fatma Zehra Demir, Yunus Emre Bitim, Furkan Uğural ve Hanife Köse katıldı. Daha sonra öğrencilerden Tuba Bayraktar Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini sembolik olarak Belediye Başkan Vekili Kerami Gürbüz’den devralarak makam koltuğuna oturdu.

Minik Tuba koltuğa çabuk alıştı ve Samsun ile ilgili olarak yapılmasını düşündüğü projeleri arka arkaya sıraladı. Bayraktar öncelikle çevre temizliğini önemine değinerek sahil kenti olan Samsun’un deniz ve kıyılarının çok temiz olması gerektiğini söyledi. Ardından şehirdeki kütüphanelere ek olarak bilgi evlerinin açılması gerektiğini söyledi.

Küçük Başkanın tüm taleplerini dikkatlice dinleyen Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerami Gürbüz de öncelikle tüm öğrencilerin, gençlerin ve çocukların bayramını Başkan Yusuf Ziya Yılmaz ve şahsı adına kutlayarak Tuba Bayraktar’ın projelerine yönelik açıklamalar yaptı.

Konuşmaların ardından minik öğrencilere Kerami Gürbüz tarafından çeşitli hediyeler verildi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2012 Cumartesi 13:19:10
Güncelleme :24 Nisan 2012 Salı 12:45:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?