2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Yılmaz teşekkür turunda

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, 29 Mart yerel seçimlerinden sonra sürdürdüğü teşekkür gezilerinde 3 günde yaklaşık 10 bin kişiyle kucaklaştığını söyledi.

Yılmaz, 29 Mart yerel seçimlerinden sonra sürdürdüğü teşekkür gezilerine devam ediyor. Yusuf Ziya Yılmaz, Gülsan Sanayi Sitesi'nde bulunan, bin 50 işyerinin tamamını 3 gün içinde gezerek, 10 bin vatandaşla kucaklaştığını açıkladı.

Yusuf Ziya Yılmaz, seçimden önce propaganda çalışmaları yaparken, vatandaşlar, siyasilerin, seçimden önce yoğun geziler yaptıklarını ve seçimden sonra bu gezileri birden bire kesip, insan münasebetlerini ve insan ilişkilerini ihmal ettiklerine dönük, eleştiriler aldıklarını dile getirdi.

Bu eleştirileri, bundan önceki seçimlerde de aldıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz," Ancak bunun ihmal tanımı altında tutulması çok doğru değil. Çünkü, seçimden sonra yoğun bir iş programı ve planlanmış ve tasarlanmış işlerin yapımı ile ilgili bir süreç başladı. Toplu sitelerden birisi olan Gülsan Sanayi Sitesi'nde bin 50 işyerinin tamamını 3 gün içinde gezdik. Gülsan Sanayi Sitesinde 3 gün içinde 10 bin kişi ile kucaklaşarak, onlarla bire bir görüştük. Onlara seçimde gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teveccühlerimi sundum. Tekrar beni üçüncü defa, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine uygun gördükler için, teşekkür ettim" diye konuştu.

Yarın da (Pazartesi günü)e Eski Sanayi Sitesi'ni gezeceklerini hatırlatan Başkan Yılmaz, şehirle bir yumak haline gelmeyi amaçladığını ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2009 Pazar 15:46:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?