2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Yılmaz ve Kaldırım'a sevgi seli

Yaklaşan yerel seçimler öncesi halk toplantılarını sürdüren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, Duruşehir Sitesi'nde coşkuyla karşılandılar.


Duruşehir Sitesi'nde düzenlenen toplantıda site sakinlerine seslenen ve Samsun'un son yıllarda yaşadığı büyük değişime ve gelişime dikkat çeken Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, hizmet yolundaki azimli yürüyüşlerine ara vermeden devam edeceklerini belirtti. Her kesimden vatandaştan aldıkları büyük desteğin kendisine gurur kaynağı olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, "Halkımız bilinçli. Kendisine en iyi hizmeti sunan, her zaman yanında olana her zaman destek oluyor. Bunun en güzel örneklerinden biri olarak şu an karşınızdayım. Ben oy versem de vermesem de kazanacak diye düşünmeyin. Desteğinizi sandıklara yansıtın. Oyunuzu sakın ola ziyan etmeyin" dedi.


Samsun'da yaşanan büyük değişime herkesin hemfikir olduğunu kaydeden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Yıllarca yapılamayanları biz yaptık. Samsun'un adına yakışır bir konuma ulaşması için gecemizi gündüzümüze kattık. Sizlerin büyük destekleriyle gücümüze güç kattık. Şimdi yeniden huzurlarınızdayız. Sizlerde bir şeyi çok iyi biliyorsunuz, Samsun bizim sevdamız. Bu büyük sevdamızda, hizmet aşkımızda bizi yalnız bırakmayın. Samsun'un geleceğinin emin ellerde olduğundan asla şüphe duymayın" diye konuştu.


Son 5 yıla damgasını vuran çalışmalara imza atmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, herkesi yakından ilgilendiren projeler ile her kesime hizmet ettiklerini belirtti. Yapılan çalışmalarda, hayata geçirilen projelerde hiçbir zaman yetinmediklerini kaydeden Başkan Kaldırım, her zaman bir adım daha önde olmak için çalıştıklarını ifade ederek, "Hizmet uzun soluklu bir maraton. Dünü göz önünde bulundurarak bugün yaptığınız çalışmalarla yarınları güvence altına almak zorundasınız. Biz bu sorumluluğun her zaman bilincinde olduk. Halkımızdan aldığımız büyük destekle yolumuza devam ettik. Öyle ki belediye-vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerini sergiledik. Gerçekleştirilen toplantılarımızda halkımızla buluştuk, çalışmalarımız, projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunarak çalıştık. Sosyal, kültürel, sportif ve istihdama yönelik projelerimizi halkımızla buluştururken öte yandan da rutin belediyecilik çalışmalarını en üst düzeyde tuttuk. Aradan geçen 5 yılı bize güvenen ve inanan vatandaşlarımızı mahcup etmeyerek, her verdiğimiz sözü tutarak geçirdik. Şimdi aynı heyecan içerisinde, çalışmalarımızı 305 bin nüfuslu, Türkiye'nin onlarca ilinden daha büyük İlkadım İlçesinde gerçekleştirmek için kollarımızı sıvadık" şeklinde konuştu.
Daha sonra kendilerine yöneltilen sorulara yanıt veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, kendilerini dinlemeye gelen site sakinleriyle uzun süre sohbet ettiler.

İha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 18:15:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
keskin hüseyin IP: 88.66.108.xxx Tarih : 6.02.2009 20:13:02

sayin yilmaza ve sayin kaldirima ve diger adaylarimiza secimde basarilar diliyorum.allah yardimciniz olsun.insallah su CHP haddini bildirirsiniz.secimi kazandinizda sizden bazi beklentilerimiz var:öncelikle su sehrin görüntüsünü degistirmeniz lazim.cok görüntü bozuklugu var karmasik eletrik kablolari,canak anten kaplolari uydurma kulubeler,sokaklarimiz cok pis belediye iscileri temizliyor ama halkimiz tekrar pisletiyor eline gecen her seyi sokaga atiyorlar bunlar halkimiza anlatilmali gerekirse yaptirim uygulanmali.birde sehir merkesindeki köpek sürüsünden sehri bir an önce kurtarilmasi lazim,halk,esnaf,ögrenci,ögretmen  vs herkez tedirgin buna hemen bir cözüm bulmaniz lazim.genel olarak icraatlarinizdan memnunuz.ilk adim belediye baskani sayin tokada yapmis oldugu son aciklamadan dolayi tesekkür ediyorum oyunlara gelmedi kendisine siyasi hayatinda basarilar diliyorum..h.keskin