2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Yılmaz ve Kaldırım'a Zeytinlik morali

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz ile Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Beediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, Zeytinlik Mahallesi sakinleriyle açık hava toplantısında bir araya geldi.
AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir'in de katıldığı toplantıda vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılaşan adaylar, yaptıkları hizmetlerden bahsetti. Onlarca mahalle sakinin yağan yağmura rağmen yalnız bırakmadığı iki başkan, Samsun'un 5 yılda ilk 10 şehir arasına girmesini sağlayacakları sözünü verdiler. Konuşma yapan Milletvekili Mustafa Demir, diğer adayların konuşacak projelerinin olmadığını iddia etti. Diğer adayların işlerinin güçlerinin AK Parti olduğunu ifade eden Demir, "Seçimlerin sonuçlarını bizler kadar onlar da tahmin ediyor. Çaresizlikten mikro milliyetçilik çalışmalarına sığınıp ayrım yapmaya, yapamayacakları şeyleri söz vermeye devam ediyorlar" dedi.


Vatandaşlara hitaben konuşma yapan Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "Bizim en büyük sevdamız Samsun. Öyle bir birlik ve beraberlik kurmuşuz ki, bunu kıskananlar ne yapacaklarını şaşırmış durumda. Yaptıklarımızın onda birini bile yapamayacaklarını bile bile meydanlarda halka seslenenler nasıl büyük bir yanılgı içerisinde olduklarını da biliyor. 'Yusuf Ziya Yılmaz' denilince akla hizmet geliyor, proje geliyor, güven geliyor. Samsun'u Yusuf Ziya Yılmaz'dan ayırmaya kimin gücü yeter" diye konuştu.


Seçimlerin kazanılması halinde mahalledeki evleri yıkacaklarını yönündeki dedikoduları değerlendiren Başkan Yılmaz, "Bizim işimiz yıkmak değil, yapmak" ifadesini kullandı.


Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım ise, "Ne mutlu bize ki halkımızın güvenini kazanmışız. Geçtiğimiz 5 senede yaptıklarımız ortada. Her kesimden vatandaşımızın destekleriyle ortaya koyduğumuz katılımcı belediyecilik anlayışımız ortada. Bu anlamda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte el ele vererek İlkadım ilçesinin geleceğini güven altına almamız için sandıkları patlatın. Bize güvenenler geçtiğimiz 5 yılda nasıl mahcup olmadıysa, önümüzdeki 5 yılda da bu durum değişmeyecek" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 17:38:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?