2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Yılmaz ve Kaldırım'dan güç birliği

AK Parti Kadifekale SKM açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, "Gençlerimiz geleceğe güvenle baksın diye çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz" dediler.


Kadifekale Mahallesi'nde gerçekleştirilen Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) açılışına AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz'ın yanı sıra 100'lerce mahalle sakini katıldı. Açılışta yaptığı konuşmada, Samsun'un değişimine ve gelişimine dikkat çeken Yusuf Ziya Yılmaz, bu değişime ve gelişime devam edeceklerini belirtti. Türkiye'nin en önemli yaşam merkezlerinden birisinin Samsun olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, önümüzdeki 5 yılda Samsun'un ilk 5 içerisine gireceğini belirterek, "Göreve geldiğim günden itibaren bu şehri en büyük sevdamız bildik. Çocuklarımız yarınlarına güvenle baksın, Samsun hak ettiği yere gelsin diye çalıştık, çabaladık. Bu çabalarımızın sonucu ortada. Samsun artık her anlamda gelişimin ve değişimin modeli olarak tüm yerel yöneticilere örnek olmaktadır. Önümüzdeki 5 yılda da bu çalışmalar tüm hızıyla sürecek. AK kadrolara duyulan güven yine boşa çıkmayacak" dedi.


Yusuf Ziya Yılmaz'ın ardından mahalle sakinlerine seslenen Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, Gazi'de sağlanan birlik ve beraberliğin İlkadım İlçesinde de yoğun şekilde yaşanacağını belirtti. Başkan Kaldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz içimizdeki hizmet aşkını halkımızdan aldığımız güçle büyütüyoruz. Halkımızın eksiklerini, ihtiyaçlarını ve önceliklerini belirleyerek, yine halkımızla fikir alışverişi yaparak hayata geçirdiğimiz projelerimiz ortada. Belediyeciliği sadece yol yapmakla, asfalt dökmekle olur sananlar yanıldıklarını bizim çalışmalarımızla öğrendiler. Gazi'de gençlerimiz geleceğe nasıl güvenle bakıyorsa, kadınlarımız nasıl birlik ve beraberlik içerisindeyse, yaşlılarımız, özürlülerimiz kısacası tüm beldemiz nasıl hizmetle buluştuysa şimdi sıra İlkadım ilçesinde."


AK Parti'nin ülke genelindeki başarılı yönetim anlayışını yerel yönetimlere de en iyi şekilde yansıttığını ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, önümüzdeki 5 yıla yine AK kadroların damgalarını vuracaklarını belirtti.

İha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 18:21:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?