2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Yılmaz ve Toygar'a yoğun ilgi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve AK Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar'ın Hamzalı Mahallesi'nde yapılan açık hava toplantısı miting havasında geçti.


Tekkeköy'ün Hamzalı Mahallesi'nde kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılımıyla gerçekleştirilen açık hava toplantısında Yılmaz ve Kaldırım gövde gösterisi yaptı.

Vatandaşların “Yılmaz-Togar El Ele” sloganları eşliğinde miting havasında yapılan toplantı öncesinde grup Tekkeköy'de ki Seçim bürosu önünde toplanıldı. Yaklaşık bin araçlık konvoyda birlikte Hamzalı Mahallesi'ne hareket edildi. Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'ın doğup büyüdüğü yer olma özelliğini taşıyan mahallede vatandaşlar Yılmaz ve Togar'a sevgi gösterisinde bulundu.


Hamzalı Mahallesi Meydanı'nda yaklaşık 2 bin kişiye seslenen Yusuf Ziya Yılmaz, "Size söz veriyorum, buraları pırıl pırıl yapacağım ve tanınmayacak bir hale getireceğim. Yeter ki siz beni Hasan Togar'dan ayırmayın. Birlikte el ele verip Tekkeköy'de güç birliği yapalım ki, hizmetlerle çığır açalım. Biz bir ekip olacağız. Buraların ihtiyaçlarını en iyi şekilde yerinde getireceğiz. Daha sonra 'kendi doğup büyüdüğü yerlere torpil geçiyor diyecekler'. Tabii torpil geçerim. Doğup büyüdüğüm yere ve yıllardır ihmal edilmiş ilçemize torpil tabi geçerim. Samsun'dan Engiz'e kadar olan yerler hiç Tekkeköy kadar sahipsiz bırakılmamıştır. Bu seçim siyaset seçimi değil, bu seçim iş bilen adamın seçimi iş" dedi.


Gelişecek Tekkeköy tarihinin en önemli seçimine sadece 10 gün kaldığının altını çizen AK Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, insanların hizmet etme noktasında oyunu vereceği kişileri iyi seçmesi gerektiğini söyledi. Önlerinde ki 5 yılda Tekkeköy'ün 70 yılına yetecek hizmetlerin üretileceğinin altını çizen Hasan Togar, şunları söyledi: "Bizi bir sefer seçin. Sonra aldığınız ve alışkın olmadığınız hizmetleri gördükçe oylarınızı bir sonra ki seçimlerde gönül rahatlığıyla vereceksiniz. Zihniyet çok önemlidir. Tekkeköy'de 7 bin kişiye iş istihdamı sağlayacak olan tersanenin yoluna belediye başkanı mühür vurdu. Belediyecilik herkesin işi değil. Parayı soruyoruz, 'kem-küm' diyorlar. 'Belediye binamız var, çok güzel' diyorlar. Kutlukent'in kuruluculuğunu sayın Şakir Özon yaptı. Özon belediye binasını da yaptı bitirdi ama Kutlukent Başkanı, Şakir Özon ağabeyimize bir teşekkürü bile çok görmüş. Kutlukent'in 2008 bütçesi 11 milyon TL'dir.

Bakıyorsunuz, ilçemizde 3 bin 500 iş yerinin 2 bin 500 tanesi boş. Başkanım Yusuf Ziya Yılmaz'ın destekleriyle Samsun'daki Gülsan Sanayi Sitesi'ni buraya taşıyabilirsem, 2 bin 500 iş yeri açılır Kutlukent'te ve 1 tane iş yeri boş kalmaz."
Konuşmaların ardından konvoy eşliğinde Tekkeköy'de ki seçim bürosuna hareket edildi. Burada da vatandaşların Togar'a gösterdiği ilgi büyüktü. Togar'ı omzuna alan vatandaşlar, 'Başkan Togar' şeklinde slogan atarak sevgi gösterisinde bulundu.

İha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 14:17:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?