6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Yılmaz'dan AKP'lilere hizmet gezisi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve partililere yönelik ‘Hizmet Tanıtım Gezisi’ düzenledi.

Başkan Yılmaz, İhsan Kurnaz ve partilerle Sevgi Kafe'de kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıdan sonra Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, şehrin muhtelif yerlerinde devam eden çalışmaları partililere gösterdi. Gezide konuşan Yılmaz, Samsun'da Anadolu, Zeytinlik, Hastanebaşı, Kökçüoğlu, Kadifekale, İlyasköy, Fevzi Çakmak, Kazım Karabekir mahallelerinde kötü kent dokularının bulunduğunu söyledi.

İlerleyen senelerde şehri ferahlatmak amacıyla güzel toplu konut siteleri yapmayı istediklerini belirten Yusuf Ziya Yılmaz, "Bunun için de yeni yollar, yeni koridorlar açmaya çalışıyoruz. Bir şehrin girişi, şehri ülkeye bağlayan önemli koridorlar, şehrin girişlerini çok önemsiyoruz. Önümüzdeki günlerde Samsun- Ankara yolunu, tretuarları ve peyzajları olan bir giriş haline getirmeyi düşünüyoruz. Şehrin güneyi Gürgen Dağı'na kadar alanı rekreasyona tabi tutacağız. Şehrin doğusunda İlkadım, 19 Mayıs ve Örnek Sanayi’deki dolmuşluğu ve tıkanmışlığı güneye kaydırmak istiyoruz" dedi.

Toybelen’de 4 bin dönümlük bir alanı sanayi ve depolamaya dönük alan yapmayı düşündüklerini açıklayan Yılmaz, mobilya imalatı, tekstil ve matbaacıları da bu tarafa doğru taşımayı planladıklarını ifade etti.

Hizmet Tanıtım Gezisi'nde sırasıyla Protokol Yolu, Tütün İskelesi, Batı Park'ta devam eden çalışmalar, Atlı Spor Tesisleri, Doğal Taş Elamanları Üretim Tesisi, Asfalt Üretim Tesisi ve Huzurevi ile 2. Bulvar Yolu gezildi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 19:37:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?