2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Yılmaz'dan esnafa teşekkür

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gülsan Sanayi Sitesi esnafını gezerek seçimlerde verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.


Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na üçüncü defa seçilen Yusuf Ziya Yılmaz, yerel seçimden sonra esnaflara yaptığı teşekkür gezilerine devam ettiklerini belirterek, “Seçimden sonra, bize desteklerini esirgemeyen esnaflarımızı geziyoruz. Bugün de Gülsan Sanayi Sitesi esnaflarını gezerek hem teşekkür ettim hem de sorunlarını dinledim. Bundan sonra çalışma zamanı, durmak yok, hizmete devam” dedi.


29 Mart yerel seçimlerinden sonra 100. Yıl Bulvarı, İstiklal Caddesi ve Bahçelievler Mahallesi'nde esnafları ziyaret ettiğini altını çizen Yusuf Ziya Yılmaz, “Gülsan Sanayi Sitesi'ni gezisini tamamladıktan sonra, Eski Sanayi, 19 Mayıs Sanayi Sitesi, Örnek Sanayi Sitesi ve İlkadım Sanayi Sitesi'ndeki esnaf kardeşlerimi de gezeceğim. Ben bir hizmet adamıyım.

Bir taraftan hizmetlerimiz devam edecek, bir taraftan da gezilerimizi sürdüreceğiz. Samsunlu vatandaşlarımız kendilerine oy verdikleri belediye başkanlarını karşılarında görünce çok mutlu oluyor. Her zaman vatandaşlarımızın arasında olarak iletişim kuracağım” diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 14:43:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?