4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Yine serbest bırakıldı

KASAP SEVGİLİSİNİ BIÇAKLAYAN KADIN YİNE SERBEST BIRAKILDI

Samsun'da tartıştığı kasap olan sevgilisini bıçakla yaralayan kadın tutuklanması talebiyle gözaltına alınıp yeniden adliyeye sevk edilince tekrar serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde 12 Ocak'ta meydana gelen olayda, Ç.Y. (30) ile birlikte yaşadığı sevgilisi M.Ş. (31) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ç.Y., kasap olan sevgilisi M.Ş.'yi darp edip kolundan ve karnından bıçaklayarak ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan M.Ş., tedavi altına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan Ç.Y., Atakum Polis Merkezi'ne teslim edildi.

Polisteki sorgulaması tamamlanan kadın, olaydan bir gün sonra adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Savcı karara itiraz etti ve Ç.Y. hakkında tutuklanması için yakalama müzekkeresi çıkartıldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Ç.Y., bugün yeniden Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ç.Y., adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak

üzere serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 20:01:05
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 20:18:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?